...

Akoestisch bureauscherm van mos: natuur op kantoor. Sfeervol & veilig werken

Na onze roomdividers van mos zoals mobiele moskorven en moswanden heeft Moswand.eu een nieuw product in haar assortiment: het bureauscherm van mos.

Een desk divider kan op verschillende manieren worden ingezet. Bijvoorbeeld tussen twee bureaus in, zowel vóór het bureau als aan de zijkant. Of aan het uiteinde van de tafel of om een afscheiding te maken. De desk divider zorgt daarmee voor de nodige privacy tussen twee collega’s.

De desk dividers hebben een totale dikte van ca. 9 cm en zijn verkrijgbaar in vier maten. Ze zijn aan beide zijden bekleed met rendiermos in één van onze vijf basiskleuren en omlijst met een zwart aluminium frame. Maatwerk of speciale wensen zijn mogelijk op aanvraag.
Net als al onze mosproducten zijn ook deze dividers onderhoudsvrij. Ze kunnen worden geplaatst in donkere ruimtes en ze zijn brandvertragend.

Voordelen van een bureauscherm van mos:
• Privacy
• Zeer goede geluidsdemping
• Geen onderhoud
• 100% natuurlijk/echt mos
• Antistatisch
• Lange levensduur
• Zacht/sfeervol
• Brandvertragend

Een akoestisch bureauscherm van mos vermindert stress op kantoor
Werken op een werkplek met bureauschermen van mos is niet alleen sfeervol. Het heeft diverse voordelen voor onze gezondheid. We werken productiever (wel 15%) in een ruimte waar ‘groen’ aanwezig is. Het zien van groen zorgt daarnaast voor minder stress. Mos zorgt ook voor een betere akoestiek op de werkplek waardoor medewerkers minder last hebben van collega’s die aan het bellen of aan het overleggen zijn. Ook dit vermindert stress en uiteindelijk het ziekteverzuim. Lees meer over mos op kantoor voor een betere werkplek.

Maak uw kantoor klaar voor de anderhalve meter samenleving
U heeft het al gezien in de supermarkt en andere winkels: een plexiglas hoestscherm tussen u en de caissière in. Heel handig wanneer er oogcontact en een gesprek moet plaatsvinden tussen twee mensen. Voor op kantoor is zo’n plexiglas scherm misschien wel praktisch maar een stuk minder mooi.
Gebruik op kantoor daarom een bureauscherm gemaakt van mos. Deze desk dividers van mos zijn een natuurlijk en duurzaam alternatief voor de transparante platen.
Medewerkers kunnen zo veilig aan het werk in een anderhalve-meter-samenleving.

Een bureauscherm van mos past bij ieder interieur
Een bureauscherm van mos heeft een blijvende waarde, zeker ten opzichte van kunststof schermen.
Dit product heeft ook na de corona periode een toegevoegde waarde op kantoor.
Deze prachtige, strakke desk dividers passen in elk interieur!

0

Typ uw zoektermen in en druk op Enter om te zoeken

Onafhankelijk Onderzoek Moswand