...

Hoe maakt u uw kantoor anderhalve meter proof? Wij hebben de oplossing!

Het is nu tijd om uw kantoor op orde te maken voor de anderhalve meter samenleving
Het is een kwestie van tijd maar er komt een moment dat de Corona maatregelen worden versoepeld. Medewerkers verruilen dan hun thuis-werkplek weer in om op kantoor te werken. Veel is nog onzeker maar één ding is wel zeker: werken op de zaak zal er heel anders uitzien. Tijd om daar nú alvast over na te denken en in actie te komen zodat u goed voorbereidt bent.

Hoe ziet het anderhalve meter kantoor er uit?
Er zijn tal van mogelijkheden om medewerkers eraan te herinneren dat ze afstand moeten houden. Denk aan afzetlinten, pijlen op de grond en waarschuwingsborden. Maar een van de belangrijkste maatregelen is echter het inrichten van de werkplekken. In veel gevallen is het niet mogelijk om bureaus 1,5 meter van elkaar af te zetten. Toch moeten medewerkers veilig kunnen werken.

Een alternatief voor een plexiglas hoestscherm
U heeft het al gezien in de supermarkt en andere winkels: een plexiglas hoestscherm tussen u en de caissière in. Heel handig wanneer er oogcontact en een gesprek moet plaatsvinden tussen twee mensen. Misschien heeft u al nagedacht over dit soort scheidingswanden. Voor op kantoor is zo’n plexiglas scherm misschien ook wel praktisch maar minder mooi en zeer zeker minder plezierig.
Zou het niet fijn zijn om veilig aan het werk te zijn en even niet eraan herinnert te worden dat er een virus heerst. Een scherm waar uw medewerker zich goed bij voelt en waarmee u ziekteverzuim vermindert?

Voorkom besmetting met het coronavirus met een divider van mos
Gebruik dan op kantoor een scherm gemaakt van mos. Deze roomdividers van mos zijn een natuurlijk en duurzaam alternatief voor bestaande roomdidividers gemaakt van stof, kunststof of transparante platen.
Medewerkers werken veilig in een anderhalve-meter-samenleving met als voordeel dat ze zich ook beter zullen voelen.

Referentie Moskorf met wielen

Gezondheidsvoordelen van mos op kantoor
Werken in een ruimte met moswanden is namelijk niet alleen sfeervol. Het zorgt er ook voor dat we ons prettiger voelen op kantoor. Daardoor werken we productiever, wel 15% meer dan zonder groen op kantoor. Als we mos zien tijdens het werk ervaren we minder stress en dat zorgt voor minder ziekteverzuim.
Mos zorgt ook voor een betere akoestiek op kantoor en ook dát is belangrijk voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid. Medewerkers ervaren minder last van de collega’s die aan het overleggen of aan het bellen zijn. Ook hierdoor verlaagt de stress en uiteindelijk het ziekteverzuim. Lees in onze blog meer over mos op kantoor voor een betere werkplek.

Deze prachtige, strakke dividers van mos passen in elk interieur.
Een scherm van mos heeft dus een blijvende waarde en kan prima blijven staan als de transparante hoestschermen weer weg mogen. Met een scheidingswand of bureauscherm van mos heeft u ook ná de corona periode een prachtig groen scherm waar uw medewerkers zich prettig bij voelen.
Onze mosproducten zijn onderhoudsvrij, kunnen ook worden geplaatst in donkere ruimtes en zijn brandvertragend.

Maak uw kantoor vandaag nog anderhalvemeter proof! Bekijk onze mosproducten:

0

Typ uw zoektermen in en druk op Enter om te zoeken

wereldkaart van mos