Letters en Logo’s van mos

Uw logo origineel presenteren

Verrijk een ruimte en voeg natuur toe met een op maat gemaakt mosproduct van uw bedrijfslogo of naam. Ontdek de veelzijdige opties om uw merkidentiteit te integreren in een moswand of mospaneel. Ons team is gespecialiseerd in het creëren van gepersonaliseerde moswanden, waarbij uw bedrijfslogo of naam wordt verwerkt met materialen zoals kunststof, hout, of een rvs-uitstraling.

Het toepassen van mos in een ruimte zorgt voor verbetering van de akoestiek, we adviseren u graag over de juiste toepassing.

Kies daarom dan ook voor een opvallende presentatie van uw merk. Door een logo of naam uit te lichten in moskleur die in contrast staat tot de achtergrond is iedere creatie uniek. Dit is uiteraard mogelijk in een kleiner formaat zoals in een mosschilderij maar ook op (grote) moswanden. Enkel het logo of de bedrijfsnaam uitvoeren in mos is ook een optie. Perfect voor een persoonlijke touch, zoals de naam van uw kind in mosletters voor de kinderkamer.

Vormgegeven naar uw wens

We selecteren zorgvuldig het type mos dat het best past bij uw ontwerp en zorgen voor de juiste bevestiging aan de ondergrond, middels lijmen of nieten. Het is mogelijk om letters en logo’s zelf te monteren maar ons team staat klaar als u  professionele levering en montage op prijs stelt.

Elk project, van bedrijfslogo’s tot persoonlijke namen in mos, wordt met precisie vervaardigd in onze werkplaats.

Benieuwd naar de kosten voor een bedrijfslogo of letters van mos? Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij staan klaar om uw visie te realiseren met deskundig advies en vakmanschap.

Ontdek al onze soorten en kleuren

Ervaringen van
tevreden klanten

Geweldige service van ontzettend lieve mensen. Persoonlijke aandacht, echt maatwerk en prachtig resultaat. Mijn huidkliniek ziet er geweldig uit met de 3 moswanden!

Iris Peters - KNAPPP - Organic Skin Clinic

In mijn praktijk voor gedragsverandering en hypnotherapie is de wachtruimte verrijkt met een prachtig moswand-schilderij. Rustgevend en dicht bij de (eigen) natuur, passend bij de prakijk.

Carla Verkeste & René Zoetmulder - 4SCENERGIZERS

Na een bezoek aan de zeer duidelijke website besloten om een rond mos kunstwerk van 80 cm doorsnede te kopen. De bestelling verliep heel eenvoudig, het kunstwerk werd binnen 2 weken geleverd en goed verpakt afgeleverd. Na uitpakken voldeed het volledig aan onze verwachtingen, het staat precies zoals we ons hadden voorgesteld. Al met al zijn we dus zeer tevreden over proces en eindresultaat. Het kost wat, maar is het zondermeer waard.

Remco Valk

We wilden graag onze duurzaamheidsstrategie een plaats geven in ons kantoor. Dat is gelukt met deze prachtige moswand. Perfecte uitstraling. Professioneel aangelegd met een prima overleg daar aan voorafgaand. Goeie club die Moswanders.

Reg Nelemans

Heel blij met mijn mosschilderij voor mijn badkamer. Fijn contact met Moswand gehad over materialen, en ze hebben de levering heel flexibel opgepakt waardoor ik hem binnen een week in huis had. Echt top!

Ruben Timmermans

Prachtig resultaat van de moswand die gemaakt is door moswand.eu. Daarbij zeer prettig contact en uitstekende service.

Erik Scholten

Fijn bedrijf met goed persoonlijk contact. Na oplevering van het eerste project met een moswand gelijk offerte gevraagd voor een tweede project, klant is wild enthousiast, en ik als verwerker ook!

Hein Scheffer - Scheffer en Co Amsterdam

Niets dan lof voor Moswand.eu. Ik had wat vragen over de moswand ivm een specifiek akoestisch doel en kreeg heel erg goed advies. Zonder problemen werd de bestelling aangepast. De moswand hangt inmiddels en hij is super, zowel qua looks als qua akoestiek. Van harte aanbevolen!

Koen Hendrickx