Mos Interieurproject

Groen in uw interieurproject = hot!

Breng de natuur naar binnen met de unieke mosproducten van Moswand.eu voor uw interieurproject. Als interieurontwerper, interieurbouwer of wederverkoper bent u constant op zoek naar innovatieve manieren om een ruimte tot leven te brengen en een positieve impact te maken op de mensen die erin werken of verblijven. Mos toepassen in een interieur kan op verschillende manieren, zowel zakelijk als privé.

Met de mosproducten van Moswand.eu brengt u een stukje natuur naar binnen en creëert u een oase van rust in elke omgeving. Onze moswanden, mosschilderijen, (mobiele) moskorven, roomdividers, bureauschermen en letters of logo’s van mos zijn de perfecte manier om een natuurlijke sfeer aan elk interieur toe te voegen en een rustige, stressvrije werkomgeving te creëren.

Waarom mos in uw interieurdesign?
Mos is een prachtige natuurlijke decoratie voor iedere ruimte, maar biedt naast de esthetische eigenschappen ook praktische voordelen. Mos is onderhoudsvrij, verbetert de akoestiek, heeft geen daglicht nodig en zorgt voor goede geluidsdemping. Dit alles draagt bij aan een betere (werk)sfeer en minder stress.

Diverse soorten en kleuren mos
Bij Moswand.eu begrijpen we dat elk interieurproject uniek is. Daarom bieden we een breed scala aan mossoorten en kleuren om uit te kiezen. Van platmos tot rendiermos en bolmos, er is voor elk wat wils. Ons mos is bovendien zichtbaar kleurvast en heeft een lange levensduur, waardoor het een duurzame keuze is voor uw projecten.

Unieke montagetechnieken

Onze montagetechnieken zijn van de hoogste kwaliteit. Rendiermos wordt bijvoorbeeld niet verlijmd, maar geniet op de panelen. Dit zorgt voor een hoogwaardige afwerking waarbij ieder mosdeeltje goed vastzit en niet loslaat. Onze ervaring en expertise stellen ons bovendien in staat om montage op locatie uit te voeren, zelfs in complexe situaties.

Op zoek naar meer inspiratie & ervaringen? Lees ook eens onze testimonials of bekijk onze Mos Inspiratie pagina.

Conclusie
Kortom, als u op zoek bent naar een unieke, duurzame manier om de natuur naar uw interieurprojecten te brengen, dan bent u bij Moswand.eu aan het juiste adres. Vraag eens een gratis samplebox aan om zelf de kwaliteit en de unieke eigenschappen van ons mos te ervaren.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend offerte op maat. Wij helpen u graag verder!

Ontdek al onze soorten en kleuren

Ervaringen van
tevreden klanten

Geweldige service van ontzettend lieve mensen. Persoonlijke aandacht, echt maatwerk en prachtig resultaat. Mijn huidkliniek ziet er geweldig uit met de 3 moswanden!

Iris Peters - KNAPPP - Organic Skin Clinic

In mijn praktijk voor gedragsverandering en hypnotherapie is de wachtruimte verrijkt met een prachtig moswand-schilderij. Rustgevend en dicht bij de (eigen) natuur, passend bij de prakijk.

Carla Verkeste & René Zoetmulder - 4SCENERGIZERS

Na een bezoek aan de zeer duidelijke website besloten om een rond mos kunstwerk van 80 cm doorsnede te kopen. De bestelling verliep heel eenvoudig, het kunstwerk werd binnen 2 weken geleverd en goed verpakt afgeleverd. Na uitpakken voldeed het volledig aan onze verwachtingen, het staat precies zoals we ons hadden voorgesteld. Al met al zijn we dus zeer tevreden over proces en eindresultaat. Het kost wat, maar is het zondermeer waard.

Remco Valk

We wilden graag onze duurzaamheidsstrategie een plaats geven in ons kantoor. Dat is gelukt met deze prachtige moswand. Perfecte uitstraling. Professioneel aangelegd met een prima overleg daar aan voorafgaand. Goeie club die Moswanders.

Reg Nelemans

Heel blij met mijn mosschilderij voor mijn badkamer. Fijn contact met Moswand gehad over materialen, en ze hebben de levering heel flexibel opgepakt waardoor ik hem binnen een week in huis had. Echt top!

Ruben Timmermans

Prachtig resultaat van de moswand die gemaakt is door moswand.eu. Daarbij zeer prettig contact en uitstekende service.

Erik Scholten

Fijn bedrijf met goed persoonlijk contact. Na oplevering van het eerste project met een moswand gelijk offerte gevraagd voor een tweede project, klant is wild enthousiast, en ik als verwerker ook!

Hein Scheffer - Scheffer en Co Amsterdam

Niets dan lof voor Moswand.eu. Ik had wat vragen over de moswand ivm een specifiek akoestisch doel en kreeg heel erg goed advies. Zonder problemen werd de bestelling aangepast. De moswand hangt inmiddels en hij is super, zowel qua looks als qua akoestiek. Van harte aanbevolen!

Koen Hendrickx