Duurzaam

Duurzame materialen: de basis van onze producten

Mos is door zijn natuurlijke groeiproces en minimale impact op het milieu een ideale keuze voor iedereen die zijn interieur wil verrijken met milieuvriendelijke oplossingen. We gebruiken mos om mooie moswanden of mosproducten te creëren die er niet alleen mooi uit zien, maar ook bijdragen aan een gezonder binnenklimaat.

Duurzaamheid integreren in interieur
Een duurzaam interieur gaat verder dan alleen het uiterlijk; het omvat het gebruik van materialen die goed zijn voor zowel onze gezondheid als de gezondheid van onze planeet. Moswanden en mospanelen zijn voorbeelden van een combinatie tussen stijlvol en functioneel waarbij er oog is voor duurzaamheid. Of het nu gaat om een bedrijfskantoor of een woonkamer, mos brengt de natuur naar binnen Hierdoor is het ook een perfecte aanvulling op een duurzaam interieurontwerp.

Diverse soorten en kleuren mos
Wij begrijpen we dat elk interieurproject uniek is. Daarom bieden we een breed scala aan mossoorten en kleuren om uit te kiezen. Van platmos tot rendiermos en bolmos, er is voor elk wat wils.

Moswand.eu draagt bij aan een duurzame omgeving doormiddel van een energie neutraal bedrijfsgebouw en wij gebruiken geen fossiele brandstoffen. Kortom, wij kunnen ons met recht een duurzaam bedrijf noemen waar we ook nog eens met duurzame producten mogen werken.

Een duurzaam product voor elk interieur

Mos is niet alleen een symbool van duurzaamheid maar ook van veelzijdigheid. Het kan worden gebruikt in een breed scala aan toepassingen, van moswanden en -panelen tot kleinere decoratieve elementen die elk interieur kunnen verrijken. Bij Moswand.eu bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij uw unieke stijl en behoeften.

Uw groene keuze begint hier

Bent u klaar om de stap te zetten naar een duurzamer interieur met de natuurlijke schoonheid van mos? Wij staan klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de perfecte oplossing voor uw ruimte. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe ons aanbod van duurzame materialen, waaronder ons veelzijdige mos, uw interieur kan veranderen. Laat Moswand.eu uw partner zijn in het creëren van een groener en stijlvoller interieur.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend offerte op maat. Wij helpen u graag verder!

Ontdek al onze soorten en kleuren

Ervaringen van
tevreden klanten

Geweldige service van ontzettend lieve mensen. Persoonlijke aandacht, echt maatwerk en prachtig resultaat. Mijn huidkliniek ziet er geweldig uit met de 3 moswanden!

Iris Peters - KNAPPP - Organic Skin Clinic

In mijn praktijk voor gedragsverandering en hypnotherapie is de wachtruimte verrijkt met een prachtig moswand-schilderij. Rustgevend en dicht bij de (eigen) natuur, passend bij de prakijk.

Carla Verkeste & René Zoetmulder - 4SCENERGIZERS

Na een bezoek aan de zeer duidelijke website besloten om een rond mos kunstwerk van 80 cm doorsnede te kopen. De bestelling verliep heel eenvoudig, het kunstwerk werd binnen 2 weken geleverd en goed verpakt afgeleverd. Na uitpakken voldeed het volledig aan onze verwachtingen, het staat precies zoals we ons hadden voorgesteld. Al met al zijn we dus zeer tevreden over proces en eindresultaat. Het kost wat, maar is het zondermeer waard.

Remco Valk

We wilden graag onze duurzaamheidsstrategie een plaats geven in ons kantoor. Dat is gelukt met deze prachtige moswand. Perfecte uitstraling. Professioneel aangelegd met een prima overleg daar aan voorafgaand. Goeie club die Moswanders.

Reg Nelemans

Heel blij met mijn mosschilderij voor mijn badkamer. Fijn contact met Moswand gehad over materialen, en ze hebben de levering heel flexibel opgepakt waardoor ik hem binnen een week in huis had. Echt top!

Ruben Timmermans

Prachtig resultaat van de moswand die gemaakt is door moswand.eu. Daarbij zeer prettig contact en uitstekende service.

Erik Scholten

Fijn bedrijf met goed persoonlijk contact. Na oplevering van het eerste project met een moswand gelijk offerte gevraagd voor een tweede project, klant is wild enthousiast, en ik als verwerker ook!

Hein Scheffer - Scheffer en Co Amsterdam

Niets dan lof voor Moswand.eu. Ik had wat vragen over de moswand ivm een specifiek akoestisch doel en kreeg heel erg goed advies. Zonder problemen werd de bestelling aangepast. De moswand hangt inmiddels en hij is super, zowel qua looks als qua akoestiek. Van harte aanbevolen!

Koen Hendrickx