Moswand op Maat

Blikvanger en Sfeerverbeteraar

Een mospaneel of moswand op maat vormt een prachtige, onderhoudsvriendelijke en natuurlijke blikvanger in elk interieur. De mogelijkheden zijn legio en moswanden zorgen ook voor een gevoel van welbehagen. Als basis gebruiken wij voor onze moswanden Rendiermos, Bolmos en Platmos en combinaties hiervan. Bekijk de verschillen kleuren en soorten en bepaal wat bij uw wensen past.

Het mos heeft een sterke geluiddempende werking: mospanelen dragen hierdoor bij aan een goede akoestiek. Doordat het mos niet meer leeft heeft het geen daglicht nodig en door de geringe dikte van ca 2-8 cm neemt het nauwelijks ruimte in. Een mospaneel of moswand op maat is dus ook goed gebruiken op plekken waar planten niet mogelijk zijn.

De ideale aanvulling in elk interieur!

Voor elke wens

In onze werkplaats wordt ieder project op maat gemaakt. Door meerdere panelen langs en op elkaar te plaatsen creëren wij een moswand. Kiest u voor een klein paneel of mosschilderij van 60 x 60 cm als bijzonder groenaccent in uw woning? Wilt u een wand van uw kantoor laten bekleden met mos van bijvoorbeeld 1000 x 300 cm? Ieder formaat is mogelijk. Zelfs een kolom, zuil of plafond is met mos te bekleden.

Letters of logo’s geplaatst in een moswand of afgewerkt met mos?
Geen probleem! Bekijk de mogelijkheden voor letters en logo’s van mos.

Rendiermos wordt met een hoge ‘mosdichtheid’ bevestigd met ca 2000-3000 nietjes per m2 om een sterke en blijvende hechting te garanderen. Het plat- & bolmos wordt met onze eigen Mos- & Decoratielijm op de ondergrond verlijmt. Als ondergrond gebruiken wij standaard 9 mm MDF platen met het FSC keurmerk.

Indien gewenst kan er tegen een kleine meerprijs gekozen worden voor brandvertragende plaat, kurk of buigplaat.

Inspiratie & contact voor een moswand op maat

In de afgelopen jaren hebben wij tal van mooie moswanden op maat mogen creëren. Daar zijn we trots op en laten dat graag aan u zien. Bekijk daarom onze inspiratiepagina, mogelijk zit er wel iets voor u tussen. Mocht u zelf een idee hebben voor een specifieke ruimte dan helpen wij u graag.

Bereken hier de kosten van een moswand op maat

Ontdek al onze soorten en kleuren

Ervaringen van
tevreden klanten

Geweldige service van ontzettend lieve mensen. Persoonlijke aandacht, echt maatwerk en prachtig resultaat. Mijn huidkliniek ziet er geweldig uit met de 3 moswanden!

Iris Peters - KNAPPP - Organic Skin Clinic

In mijn praktijk voor gedragsverandering en hypnotherapie is de wachtruimte verrijkt met een prachtig moswand-schilderij. Rustgevend en dicht bij de (eigen) natuur, passend bij de prakijk.

Carla Verkeste & René Zoetmulder - 4SCENERGIZERS

Na een bezoek aan de zeer duidelijke website besloten om een rond mos kunstwerk van 80 cm doorsnede te kopen. De bestelling verliep heel eenvoudig, het kunstwerk werd binnen 2 weken geleverd en goed verpakt afgeleverd. Na uitpakken voldeed het volledig aan onze verwachtingen, het staat precies zoals we ons hadden voorgesteld. Al met al zijn we dus zeer tevreden over proces en eindresultaat. Het kost wat, maar is het zondermeer waard.

Remco Valk

We wilden graag onze duurzaamheidsstrategie een plaats geven in ons kantoor. Dat is gelukt met deze prachtige moswand. Perfecte uitstraling. Professioneel aangelegd met een prima overleg daar aan voorafgaand. Goeie club die Moswanders.

Reg Nelemans

Heel blij met mijn mosschilderij voor mijn badkamer. Fijn contact met Moswand gehad over materialen, en ze hebben de levering heel flexibel opgepakt waardoor ik hem binnen een week in huis had. Echt top!

Ruben Timmermans

Prachtig resultaat van de moswand die gemaakt is door moswand.eu. Daarbij zeer prettig contact en uitstekende service.

Erik Scholten

Fijn bedrijf met goed persoonlijk contact. Na oplevering van het eerste project met een moswand gelijk offerte gevraagd voor een tweede project, klant is wild enthousiast, en ik als verwerker ook!

Hein Scheffer - Scheffer en Co Amsterdam

Niets dan lof voor Moswand.eu. Ik had wat vragen over de moswand ivm een specifiek akoestisch doel en kreeg heel erg goed advies. Zonder problemen werd de bestelling aangepast. De moswand hangt inmiddels en hij is super, zowel qua looks als qua akoestiek. Van harte aanbevolen!

Koen Hendrickx