Nieuwe producten Moswand.eu: Moskorf

Nieuwe producten Moswand.eu: Moskorf

Bij Moswand.eu zitten we nooit stil en zijn we altijd op zoek naar nieuwe producten om ons mos in te verwerken. Of het nu gaat om het optimaliseren van de kleur van het mos of het hergebruiken van restmateriaal. Zo zijn we tot ons nieuwe product de moskorf gekomen. De moskorf is een uniek duurzaam concept dat we in eigen beheer hebben ontwikkeld. In deze blog vertellen we je graag meer over de toepassingen en mogelijkheden van de moskorven.

De moskorfmoskorf kantoor

De moskorf is robuust en kan tegen een stootje. Hij ziet er industrieel en stoer uit maar door het mos krijgt het toch een speelse en warme uitstraling.

Een moskorf past daarom in ieder interieur.
Moskorven trekken geen stof en vuildeeltjes aan en zijn daardoor onderhoudsvrij.
We maken al onze moskorven op maat. Alle moskorven maken we van restmateriaal van rendiermos.

Onze moskorven zijn leverbaar in diverse maten en geschikt voor vele toepassingen:
– ter decoratie aan de muur
– als mos-schilderij in een ruimte
– als bouwsteen in een groter geheel.
– als roomdivider

Akoestiek verbeteren

Een moskorf verbetert de akoestiek in een ruimte. Dat komt omdat mos een hoge geluiddempende werking heeft. Een moskorf is daarom ideaal om te gebruiken in bijvoorbeeld een kantoortuin. Daar is het vaak onrustig omdat veel mensen bij elkaar zitten. We worden er snel afgeleid door geluiden die anderen maken zoals telefoneren. Zorg daarom voor een goede akoestiek in een open kantooromgeving. De geluiddempende moskorf is hier de perfecte oplossing.
Deze moskorf is ook verkrijgbaar als mobiele variant met zwenkwielen en/of voet. Dat is handig wanneer u de moskorf zo nu en dan wilt verplaatsen.

moskorf akoestiekmoskorven voor geluiddemping

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook in een restaurant komt de moskorf helemaal tot zijn recht. Daar kunnen moskorven als akoestische panelen of akoestisch plafond worden opgehangen op strategische plaatsen. Hierdoor zult u merken dat geroezemoes vermindert en uw klanten, personeel & medewerkers een prettige sfeer ervaren. Behalve dat ze het geluid dempen, zijn ze ook een mooie blikvanger in het interieur.

De voordelen van een moskorf:moskorven van moswand.eu

• Meer privacy
• Sfeervolle, natuurlijke uitstraling
• Geluiddempend
• Compact
• Onderhoudsvriendelijk
• Brandvertragend
• In diverse afmetingen en kleuren verkrijgbaar
• Mobiel

Bestel hier uw moskorf