Platmos

Preparatie platmos in eigen fabriek

Het Platmos prepareren wij in onze eigen fabriek en is ook wel bekend onder de bijnaam ‘Lappenmos’. Het vertegenwoordigt de schoonheid van de natuur met zijn subtiele aanwezigheid. De wetenschappelijke naam van deze soort is ‘Plagiothecium undulatum’. Platmos is veelvoorkomend in de Europese natuur, inclusief Nederland. Met zijn kenmerkende platte vorm dat varieert in hoogte van ongeveer 1 tot 3 cm brengt het ook een rustgevende textuur en kleur in elke ruimte.

Platmos behandelen wij met dezelfde preparatietechniek als Rendiermos. Door een speciaal preparatie- en kleuringsproces blijft het mos zacht en flexibel, terwijl het tevens brandvertragend, vuilafstotend en kleurvast is.

Natuurlijke sfeer

De montage van het Platmos gebeurt met eigen ontwikkelde lijm waarvan het hoofdbestanddeel aardappelzetmeel is.

Ons Platmos is verkrijgbaar in drie kleuren: ‘Spring Green’, ‘Moss Green’ en ‘Forest Green’. Deze kleuropties bieden de perfecte achtergrond voor het creëren van een kalme en natuurlijke sfeer in elke omgeving.

Kies uit verschillende mossoorten

Naast platmos kunt u ook kiezen uit rendiermos of bolmos. Een combinatie hiervan is ook mogelijk.
Hiermee worden uiteenlopende moscreaties gemaakt van mosschilderijen tot letters en logo’s van mos.
Vraag altijd even naar de mogelijkheden per product. Wij geven graag advies wat het beste past bij uw wensen én mogelijkheden van het mos.

platmos

Welk mos past het beste in uw interieur?

RendiermosBolmosPlatmos
Geluidsabsorberend
Verkrijgbare kleuren/kleurenpalet

Prijs
Kwetsbaarheid
Geur sterkte*
Kleurstof afgevend
BevestigingstechniekNietjesLijmLijm
Brandvertragend
Antistatisch / vuilafstotend
Kleurvastheid
Duurzaamheid
Dikte materiaal4-6 cm2-7 cm1-3 cm

Laat u inspireren

Ontdek al onze soorten en kleuren

Ervaringen van
tevreden klanten

Geweldige service van ontzettend lieve mensen. Persoonlijke aandacht, echt maatwerk en prachtig resultaat. Mijn huidkliniek ziet er geweldig uit met de 3 moswanden!

Iris Peters - KNAPPP - Organic Skin Clinic

In mijn praktijk voor gedragsverandering en hypnotherapie is de wachtruimte verrijkt met een prachtig moswand-schilderij. Rustgevend en dicht bij de (eigen) natuur, passend bij de prakijk.

Carla Verkeste & René Zoetmulder - 4SCENERGIZERS

Na een bezoek aan de zeer duidelijke website besloten om een rond mos kunstwerk van 80 cm doorsnede te kopen. De bestelling verliep heel eenvoudig, het kunstwerk werd binnen 2 weken geleverd en goed verpakt afgeleverd. Na uitpakken voldeed het volledig aan onze verwachtingen, het staat precies zoals we ons hadden voorgesteld. Al met al zijn we dus zeer tevreden over proces en eindresultaat. Het kost wat, maar is het zondermeer waard.

Remco Valk

We wilden graag onze duurzaamheidsstrategie een plaats geven in ons kantoor. Dat is gelukt met deze prachtige moswand. Perfecte uitstraling. Professioneel aangelegd met een prima overleg daar aan voorafgaand. Goeie club die Moswanders.

Reg Nelemans

Heel blij met mijn mosschilderij voor mijn badkamer. Fijn contact met Moswand gehad over materialen, en ze hebben de levering heel flexibel opgepakt waardoor ik hem binnen een week in huis had. Echt top!

Ruben Timmermans

Prachtig resultaat van de moswand die gemaakt is door moswand.eu. Daarbij zeer prettig contact en uitstekende service.

Erik Scholten

Fijn bedrijf met goed persoonlijk contact. Na oplevering van het eerste project met een moswand gelijk offerte gevraagd voor een tweede project, klant is wild enthousiast, en ik als verwerker ook!

Hein Scheffer - Scheffer en Co Amsterdam

Niets dan lof voor Moswand.eu. Ik had wat vragen over de moswand ivm een specifiek akoestisch doel en kreeg heel erg goed advies. Zonder problemen werd de bestelling aangepast. De moswand hangt inmiddels en hij is super, zowel qua looks als qua akoestiek. Van harte aanbevolen!

Koen Hendrickx