Deutsch Français English Nederlands

Vacature Allround Medewerker flexibel 15-40 uur

Moswand.eu, onderdeel van Custers in Groen
Moswand.eu is een groeiend bedrijf met een klein ambitieus team. Wij maken moswanden, mosschilderijen en mosdecoraties voor de particuliere en zakelijke markt. We maken maatwerk, een uniek kwaliteitsproduct en streven naar 100% klanttevredenheid. Op dit moment is er ruimte voor uitbreiding van ons team en zijn we op zoek naar jou om ons team te komen versterken.

All round medewerker (flexibel 15-40 uur)

Functieomschrijving
Moswand.eu zoekt:
Een enthousiaste flexibele collega, voor de productie van moswanden, montage van moswanden op locatie. Eenvoudige houtbewerking, inpakken, verzendklaar maken, zagen, boren, frezen, laden en lossen behoren tevens tot de werkzaamheden. De functie geeft afwisseling in werk.

Je werkomgeving
Sinds februari 2017 werken we vanuit ons nieuwe pand aan de Drukkerijstraat in Weert waar we onder goede arbeidsomstandigheden in een prettig bedrijfsklimaat kunnen werken en verder groeien. Je werkt samen in een gezellig klein team en helpt elkaar daar waar nodig. Ons bedrijf is volop in ontwikkeling en we nodigen je uit om daar een bijdrage aan te leveren.

Je profiel
Ben jij?
Een enthousiast en energiek persoon, met enige technische ervaring en inzicht. Ben je bereid ook productiewerk te doen en kun je accuraat werken. Flexibel inzetbaar, kun je goed samen maar ook alleen werken. In bezit van een rijbewijs B. Beschik je over goede communicatieve vaardigheden en kun je het visitekaart van ons bedrijf zijn dan horen we graag van je.

Ons aanbod
Wat bieden we je?
• een uitdagende functie met groeimogelijkheden
• een flexibel contract
• werken in een gezellig team
• salaris conform markt
• een min/max contract van 15-40 uur per week, uren flexibel in te delen

Ben je enthousiast?
Stuur dan een brief met je cv naar info@moswand.eu
Wil je meer informatie dan kun je John of Lizet Custers bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur op 0495-712040
Meer informatie over ons op www.moswand.eu

0

Typ uw zoektermen in en druk op Enter om te zoeken

Pand Moswandwerkbezoek van de gemeente Weert bij Moswand met wethouders Wendy van Eijk en Martijn van den Heuvel samen met Carine Bongers van ondernemerszaken