Deutsch Français English Nederlands

Nieuwe producten Moswand.eu: Kokedama

Nieuwe producten Moswand.eu: de kokedama

Al 7 jaar zijn we een van de pioniers op het gebied van mosproducten. Bij Moswand.eu zitten we dan ook nooit stil en zoeken we altijd naar nieuwe mogelijkheden om met mos te werken. We volgen de interieurtrends om zo mooie en kwalitatieve producten met mos te ontwikkelen die in ieder interieur tot zijn recht komen. In deze blog de kokedama.

Kokedama

Een kokedama betekent letterlijk een ‘bol van mos’. Deze trend is afkomstig uit Japan.
Een kokedama heeft water nodig omdat er een echte plant in zit. Onze mosbol is echter op een speciale manier geprepareerd en heeft daarom geen onderhoud, water of daglicht nodig. Ze zijn licht en gaan jarenlang mee.

Onze kokedama’s zijn verkrijgbaar in de maten 9, 13, 15 en 18 cm doorsnee in de kleuren mossgreen en springgreen. In de mosballen kunnen wij diverse soorten planten plaatsen zoals Eucalyptus, Aspargus, Hedera of een groene of bordeauxrode varen. Ook deze planten hebben géén onderhoud nodig.

Mogelijkheden kokedama

Met de kokedama zijn veel mooie creaties maken. We hebben enkele voorbeelden voor je.

Je kan verschillende van deze ‘luchtplantjes’ bij elkaar hangen om een unieke zwevende tuin te creëren.
 

Het ziet er ook mooi uit om de kokedama’s los op een tafel of op een schaal te leggen. Zo krijg je een hele andere look.

 

Enthousiast geworden over onze kokedama’s? Bestel ze dan nu in onze webshop.

Neem ook een kijkje op onze website voor andere producten zoals mosschilderijen, moswanden op maat of uw logo van mos.

0

Typ uw zoektermen in en druk op Enter om te zoeken

werkbezoek van de gemeente Weert bij Moswand met wethouders Wendy van Eijk en Martijn van den Heuvel samen met Carine Bongers van ondernemerszakenmoskorf in wachtkamer