...

Blikvanger en sfeerverbeteraar

Mospaneel of Moswand in uw woning of bedrijf
Blikvanger en sfeerverbeteraar

Een mospaneel of moswand vormt een prachtige, onderhoudsvriendelijke en natuurlijke blikvanger in elk interieur. De toepassingsmogelijkheden zijn legio. Niet alleen vormt een mospaneel of moswand een sfeervolle natuurlijke blikvanger in uw interieur, moswanden zorgen ook voor een gevoel van welbehagen. Als basis gebruiken wij voor onze moswanden Rendiermos, Bolmos en Platmos en combinaties hiervan. Het mos heeft een sterke geluiddempende werking: mospanelen dragen hierdoor bij aan een goede akoestiek. Doordat het mos niet meer leeft heeft het geen daglicht nodig en door de geringe dikte van ca 2-8 cm. neemt het nauwelijks ruimte in: u kunt een mospaneel dus ook goed gebruiken op plekken waar planten niet mogelijk zijn.

Voor elke wens
Ruime keuze in maten, soorten, afwerkingen en kleuren

In onze werkplaats wordt ieder project op maat gemaakt. Door meerdere panelen langs en op elkaar te plaatsen creëren wij een moswand. Kiest u voor een klein paneel van 60 x 60 cm als bijzonder groenaccent in uw woning? Of wilt u een wand van uw kantoor laten bekleden met mos van bijvoorbeeld 1000 x 300 cm? Ieder formaat is mogelijk. Zelfs een kolom,  zuil of plafond is met mos te bekleden.
Letters of logo’s geplaatst in een moswand of afgewerkt met mos? Geen probleem! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Rendiermos wordt met een hoge ‘mosdichtheid’ bevestigd met ca 2000-3000 nietjes per m2   om
een sterke en blijvende hechting te garanderen.
Het plat- & bolmos wordt met onze eigen Mos- & Decoratielijm op de ondergrond verlijmt. Als ondergrond gebruiken wij standaard 9 mm MDF platen met het FSC keurmerk.
Indien gewenst kan er tegen een kleine meerprijs gekozen worden voor brandvertragende osb plaat van 11 mm, kurk 10,5 mm of andere akoestische ondergrond.
Wat kost nou zo’n moswand? Op onze webshop kunt u dit eenvoudig uitrekenen.

 

Het is eveneens mogelijk om de randen van uw mospaneel of moswand af te werken met mosrand, zodat deze niet zichtbaar zijn en mooi aansluiten tegen de muur. U kunt kiezen uit 5 basiskleuren. U ziet, voor elke wens is er een ideaal mospaneel of mosschilderij mogelijk!
Als optie kunnen we uw moswand desgewenst ‘decoreren’ met bijvoorbeeld lianen, waardoor een echte ‘junglesfeer’ ontstaat, Organic mix of met preserved greens.

0

Typ uw zoektermen in en druk op Enter om te zoeken