...

Mos in uw interieur, onze specialiteit

Passie en creativiteit in groen

Moswand.eu B.V. heeft al ruim 35 jaar! ervaring in de ‘groene’ branche. Wij hebben ons gespecialiseerd in projectbeplanting, interieurbeplanting, bijzondere pot & plant-combinaties. Sinds 2010 is onze core business de speciale groencreaties zoals moswanden, mosschilderijen, mosplafonds, room- & deskdividers en mobiele moswanden die u in onze webwinkel kunt vinden. De passie voor groen en de creativiteit (Meesterbinder) die daarbij hoort kunnen wij hier ruimschoots in kwijt.

Moswand.eu B.V. beschikt over een eigen showroom en productieruimte met zagerij. De showroom is op afspraak te bezoeken.

Betekenis van groen voor mensen

Psychologische en praktische waarde van natuurlijk groen

Moswand.eu B.V. heeft zich het laatste decennium toegelegd op de combinatie ‘mensen en planten’. Planten hebben een belangrijke mentale waarde voor mensen: ze verbinden ons met de natuur. Natuurlijk groen ontspant ons letterlijk, het brengt een gevoel van welbehagen. Behalve deze mentale waarde hebben planten ook een grote praktische waarde: ze nemen schadelijke stoffen op en geven zuurstof af. Planten en mos vormen een uitstekende combinatie. Mos heeft, net als planten, een heilzame werking. Leven en werken in een ruimte met groen is niet alleen sfeervol, maar verhoogt ook ons gevoel van welbehagen. En, in het geval van mos: het draagt bij aan een goede akoestiek.

Gedreven door een tomeloze ‘passie voor groen’ en jarenlange ervaring zijn wij dé specialist in moscreaties voor uw interieur. Moswand.eu B.V. ontwerpt en produceert moswanden, mosschilderijen en andere exclusieve mosproducten voor uiteenlopende toepassingen. Sinds februari 2017 doen we dat vanuit ons nieuwe bedrijfspand aan de Drukkerijstraat in Weert. Een locatie waar we verder kunnen groeien en waar ons vakmanschap nóg beter tot z’n recht komt. Kortom: wij zijn klaar voor de toekomst.

Kom op afspraak gerust eens een kijkje nemen in onze showroom!

Wil je weten wat moswand.eu voor jou kan betekenen? Of heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?

custers vrijstaand
0

Typ uw zoektermen in en druk op Enter om te zoeken