Nieuwbouw: Drukkerijstraat 1,6001 LS, Weert

Afgelopen jaren hebben wij (Custers in Groen/Moswand.eu)  een grote groei doorgemaakt. Daarom waren we al enige tijd op zoek naar een andere huisvesting. We hebben besloten om een nieuwe stap met ons bedrijf te maken en hebben een nieuw bedrijfspand laten bouwen. Vanaf februari 2017 zijn wij verhuist en operatief.

Ons pand is, geheel volgens onze filosofie, duurzaam gebouwd. Wij gebruiken geen fossiele brandstoffen meer voor de verwarming, maar maken gebruik van lucht-warmte pompen.
Verlichting wordt volledig met LED lampen uitgevoerd. Elektriciteit wekken wij zelf op middels zonnepanelen. Op deze wijze zijn wij energie-neutraal.

Inpandig hebben wij naast de productie en opslagruimte een eigen houtbewerkingsruimte-zagerij waardoor we nu alles in eigen beheer snel kunnen produceren.
Daarnaast vindt u hier ons kantoor én showruimte, waar wij u de talloze mogelijkheden met mos en decoraties kunnen laten zien.

Wij hopen hiermee klaar te zijn voor de toekomst en zo nog beter op de toenemende vraag en groei voorbereid te zijn.
Op afspraak bent u van harte welkom!

0

Typ uw zoektermen in en druk op Enter om te zoeken

werkbezoek van de gemeente Weert bij Moswand met wethouders Wendy van Eijk en Martijn van den Heuvel samen met Carine Bongers van ondernemerszaken